Regels

Om Webmasters-Forum.nl voor iedereen toegankelijk te houden en het niveau op peil te houden zijn wij genoodzaakt regels en richtlijnen op te stellen. Wij verwachten dat elk lid deze regels heeft gelezen en deze zal handhaven op Webmasters-Forum.nl. Doe je dit niet, dan kan je een ban krijgen waardoor je geen gebruik meer van het forum kan maken.
 

Algemene Richlijnen Webmasters-Forum.nl
 

 1. Behandel leden met respect zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Respectloos gedrag word niet getolereerd en zal worden bestraft.
 2. Hou je taalgebruik s.v.p. netjes en normaal ABN. Geen MSN/Spreektaal gebruiken. Een zin beginnen met een hoofdletter en eindigen met een punt. Geen overdreven gebruik maken van HOOFDLETTERS.
 3. Heb je feedback en/of klachten over Webmasters-Forum.nl? Plaats deze dan in het daarvoor bestemde topic of meld dit aan een van de moderators.
 4. Het is verboden om illegale producten en/of content aan te bieden op Webmasters-Forum.nl.
 5. Het is niet toegestaan om conflicten onderling in het openbaar te bespreken. Je kunt dit doen via een privébericht of eigen middelen. Wij willen voorkomen dat de website een soapserie gaat worden. Mocht  het probleem ernstig zijn en heb je geen idee hoe je dit moet oplossen kun je altijd contact opnemen met een van de moderators.
 6. Het is verboden om persoonsgegevens van andere in het openbaar te publiceren.
 7. Pleeg geen inbreuk op auteursrechten/copyright.
 8. Rapporteer overtredingen van leden aan een moderator.
   

Gebruikersnaam en/of Profiel
 

 1. Uw gebruikersnaam moet bestaan uit uw voor en/of achternaam. Bijvoorbeeld: Richard K. of Kusters R. Richard Kusters is uiteraard ook toegestaan.
 2. Indien u als ondernemer actief bent op Webmasters-Forum.nl is het verplicht om uw KVK en BTW nummer op te geven.
 3. U bent niet verplicht om alle velden in het profiel in te vullen, als u dit echter wel doet verwachten wij dat u deze naar waarheid heeft ingevuld.
 4. Het is niet toegestaan om meerdere profielen aan te maken voor eigen gebruik. Indien je dit liever wel hebt kun je de reden voorleggen bij een moderator die de aanvraag dan zal heroverwegen.
   

Topic starten en/of reacties plaatsen
 

 1. Alvorens je een topic start eerst even controleren of er niet al een topic over hetzelfde onderwerp is gestart door een ander lid. Je kunt dit controleren met behulp van de zoekfunctie.
 2. Een forum is er om te discussiëren, echter moeten de reacties wel gerelateerd aan het starttopic zijn en een toegevoegde bijdrage leveren.
 3. Maak geen overdreven reclame over je eigen website of die van andere. Je mag best eenmalig een linkje plaatsen (mits het een toegevoegde waarde is in het topic) maar zorg er wel voor dat wij deze regel niet hoeven aan te scherpen.
 4. Als je de buy-now hebt geboden of een akkoord hebt bereikt over een verkoop/aankoop dan mag je hier niet vanaf zien. Als de aanbieder hier echter geen probleem mee heeft dan hebben wij dat uiteraard ook niet. Indien de aanbieder hier wel een probleem mee heeft kan hij/zij jou een negatieve aanbeveling geven die openbaar zichtbaar zal zijn.
 5. Het is niet toegestaan dezelfde dienst en/of product in meerdere topics aan te bieden. Als je jouw bericht extra wilt laten opvallen is er de optie om je topic betaald te laten opvallen.
 6. Verkoop je een dienst of product? Doe dan ook je best om dit te realiseren. Wees dus zo compleet mogelijk met de informatievoorziening naar de leden toe en vul alle verplichten velden in bij het starten van een topic.

Webmasters-Forum.nl - Een ontmoetingsplek voor webmasters.

Dit forum is een platform waarop webmasters (jong en oud, beginner of expert) terecht kunnen voor vragen, hulp en oplossingen. Daarnaast biedt Webmasters-Forum op unieke wijze de mogelijkheid om websites te kopen, te verkopen of om services aan te bieden als SEO optimalisatie, designing en linkbuilding. © Alle rechten voorbehouden, geen enkele informatie gepubliceerd op deze website mag zonder de toestemming van de rechtmatige eigenaar gekopieerd of verveelvoudigd worden.